Szélvédő csere Budapest / Autó-uveg.com

Cascós szélvédőcsere Budapest.

Szélvédő csere Budapest

Vállalkozásunt telejskörű biztosítási ügyintézéssel foglalkozik szélvédő cserével! Megrendelőnek nem kell csinálnia semmit, csak tárcsáznia vállalkozásunkat a +36-30-844-8000 telefonszámon!

Lehetőség van emailban is az adatküldésre: info@szelvedocsere.hu

Fenti telefonszámra SMS üzenetben is el tudja küldeni a fedezetigazoláshoz szükséges információkat!

Forgalmiban lévő név,

Forgalmiban lévő cím,

Forgalmiban lévő Rendszám,

E-mail (nem kötelező),

Biztosító neve.

Mobil Telefonszám.

Ezeknek az adatonak a birtokában vállalkozásunk lekérdezi a biztosítási adatbázisból a fedezetét, majd amennyiben a fedezet rendben van bekérjük a szükséges iratok fénymásolatát. Ezek a következők:

Személyi igazolvány,

Lakcímkártya,

Forgalmi,

Törzskönyv, vagy hitelező intézmény megnevezése,

Jogosítvány.

Cég esetében aláírási címpéldány,

Kárbejelentő adatlap kitölve,

Meghatalmazás kitöltve.

Fontos tudni azt a tényt, hogy az áfatörvény miatt nyilatkoznia kell a kárbejelentő lapon, hogy áfavisszaigénylő-e mivel a casco biztosításnál a cégek fél vagy teljes áfát kötelesek megfizettni! Személy autó fél áfa, Teher, Taxi, Flotta(akár személy autó ami flottában van) teljes áfát köteles megfizettni!

Minden okiratnak érvényesnek kell lennie. Amit nagyon figyelnek: Jogosítvány E.Ü, Forgalmi lejárata... Sokan nem is figyelik, és itt szembesülek azzal a ténnyel, hogy lejárt. Ilyen esetben a biztosító nem fizeti meg a kárt!

Best-Onlnie Kft rendelkezik az adatkezelési törvény által előirt adatkezelési bejelentésével. Menynek száma: NAIH-55872/2012. Az adatokat bizalmasan kezelve csak a Casco biztosítás ügyintézés céljából használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki!

Szélvédőcsere !

Szélvédő csere Budapest

Sokan nem is tudják, hogy nem a biztonsági őv a legfontosabb biztonságtechnikai kelléke az utózásnak! Ez aszélvédő illetve a szélvédőragasztó. Az emberek 40% nem használja a biztonsági ővet! Őket egy esetleges karambólnál a szélvédő védené meg. Ezért fontos hogy a legjobb minőségű szélvédő a legjobb minőségű ragasztóval kerüljön beszerlésre.

Amikor elmondom ezeket a gondolatoka a legkevesebb pénzű vagy költségvetésű megrendelőnk is megváltoztattja a véleményét, igényét! Kivétel ez alól azok az ügyfelek akik eladásra viszik az autójukat...

Nem mindegy hogy gyári vagy utángyártott szélvédőt rakunk be az autóba! Mi a változás? Az anyagvastagság, szitanyomat, hajtási ívek! Vannak jó minőségű utángyártott szélvédők, és vannak rosszak. Márkát nem írhatok, mivel nem szeretnék hitelrontó lenni!

Egy rossz minőségű utángyártott szélvédőnél ami új de nem gyári, a beszerelés után a szélvédő sarkainál elállások lehettnek! Ezekkel nem lehet mi kezdeni, mivel a szélvédő gyárilag nem az eredeti akár ISO minősítéssel ellátott paramétereknek felel meg. Viszont árban sokkal olcsóbb!

Önrészes szélvédőcsere árát a főoldalon találja. Amennyiben olyan szélvédőt kell cserélni, amit nem találna a katalógusban, kérem telefonon érdeklődjön! a +36-30-844-8000 telefonszámon