auto-uveg.com / lampaburapolirozas

Lámpabúra Polírozás!

Vállalkozásunk a www.lapmaburapolirozas.hu weboldal tulajdonosa. Minden elvégzett lámpabúrapolírozásra örök garanviát vállalunk!

Mélypolírozást készítünk, aminek a lényege hogy teljesen lepolírozzuk a lámpabúrát a karcolások aljáig, majd egy gyári kettő komponensű kemény lakkal zárjuk a lámpabúrát. Ennek a munkafolyamatnak a költsége netto 7.500.- Ft per lámpabúra. Nem vagyunk a legolcsóbbak a piacon, viszont nem szándékozunk a versengésben résztvenni. A minőségi javítást meg kell fizettni. Van aki nem lakkoz van aki lakkoz, mi csak lakkozással vagy fóliázással polírozzuk fel a lámpabúrát, mivel gyárilag is vagy lakk vagy fóliával adják el az autót.

Az örök garancia nem vonatkozik a sterimob gőzborotva illetve savas hatású rovarirtó szeres lámapbúra takarításra. Aki ilyen szerekkel szeretné takarítani a lámpabúráját erősen ajánlott a zsugorfólia használata a lámpabúrán, mivel az egy plusz rugalmas réteg. Ennek plusz költsége van ami netto 5.000.- 8.000.- Ft között van dararbja. Nem minden lámpabúrára lehet felhelyezni, mivel a gömbölyű lámpatestekre már cikkek kivágásával lehet csak rátenni a fóliát!

Dupla lámpabúrás autók esetében (W210,W211,W212 Mercedes, GTI, Jaguar, stb... plusz netto 4.000.- Ft felárat szamolunk fel mivel többet kell polírozni. Ugyanez az eset van nagyobb lámpabúráknál, illetve egyedi vadriasztós lámpbaúráknál is!

Soha nem szedünk ki lámpabúrát! Csak és kizárólag az autóban beszerelve polírozunk lámpabúrát!

Lámpabúrapolírozásról készített videókat megtekinthet a youtube csatornánkon: www.youtube.com/lampaburapolirozas

Kérjen időpontott a +36303551000 telefonszámon, hogy elvégezhessük a lámpabúrája polírozását!